Welcome to our Website!info@yoursite.com

Je rijbewijs halen bij rijschool Breda!

Pakketten

825,-
  • 15 rijlessen voor € 28,- per rijles
  • Tussentijdse toets incl. auto t.w.v. € 180,-
  • 1e praktijkexamen incl. auto t.w.v. € 225,-
Lees verder
Populair
1105,-
  • 25 rijlessen voor € 28,- per rijles
  • Tussentijdse toets incl. auto t.w.v. € 180,-
  • 1e praktijkexamen incl. auto t.w.v. € 225,-
Lees verder
1385,-
  • 35 rijlessen voor € 28,- per rijles
  • Tussentijdse toets incl. auto t.w.v. € 180,-
  • 1e praktijkexamen incl. auto t.w.v. € 225,-
Lees verder

Rijschool Breda en omgeving

Wil jij je rijbewijs halen en ben je nog op zoek naar een goede rijschool? Dan zijn wij van rijschool Breda er voor jou. Wij bieden rijlessen aan voor zeer scherpe prijzen. Buiten dat zijn onze lessen kwalitatief gezien zwaar goed. Wij hebben namelijk een relatief hoog slagingspercentage. Wanneer je kiest voor rijlessen bij rijschool Breda, dan kies je voor een rijopleiding op maat. Verder word je altijd thuis opgehaald en afgezet. De auto waar je in lest is nieuw en erg comfortabel, dit zorgt voor een betere rij ervaring. Heb je weinig tijd? Geen probleem, wij zijn namelijk een zeer flexibele rijschool. Zo is het bij ons zelfs mogelijk om te lessen op zaterdag.

Heb jij faalangst? Dan kunnen wij er samen met jou voor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt in de auto. Wij hebben namelijk een speciale faalangst cursus. Dankzij deze cursus ben je een stuk zekerder in de auto. Dit komt omdat het bij ons niet erg is om fouten te maken. Onze rij instructeurs zijn erg geduldig en hebben veel begrip voor jou.

Rijschool Breda voor duidelijkheid

Wij weten als geen ander dat onverwachte kosten erg vervelend zijn. Juist daarom bieden wij jou veel duidelijkheid als het gaat om het financiële gedeelte. Wanneer je besluit om lessen bij ons te volgen, dan plannen wij namelijk eerst een proefles voor je in. Aan de hand van de proefles kunnen wij schatten hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt. Dit zorgt voor meer duidelijkheid op financieel gebied.

Wil jij je rijbewijs binnen 3 weken of minder halen? Geen probleem! Dan hebben wij de spoedcursus voor je. Het is dan namelijk mogelijk om maximaal 3 tot 4 uur per dag te lessen. Dit plannen we samen met jou in aan de hand van je werk of studie.

Theorie reserveren Rijschool machtigen

Rijschool Breda