Welcome to our Website!info@yoursite.com

Verkeersschool Breda voor het totale plaatje

Pakketten

825,-
  • 15 rijlessen voor € 28,- per rijles
  • Tussentijdse toets incl. auto t.w.v. € 180,-
  • 1e praktijkexamen incl. auto t.w.v. € 225,-
Lees verder
Populair
1105,-
  • 25 rijlessen voor € 28,- per rijles
  • Tussentijdse toets incl. auto t.w.v. € 180,-
  • 1e praktijkexamen incl. auto t.w.v. € 225,-
Lees verder
1385,-
  • 35 rijlessen voor € 28,- per rijles
  • Tussentijdse toets incl. auto t.w.v. € 180,-
  • 1e praktijkexamen incl. auto t.w.v. € 225,-
Lees verder

Verkeersschool Breda en omgeving

Het behalen van je rijbewijs zorgt voor een hoop mogelijkheden.  Wij zorgen er graag samen met jou voor dat jij je rijbewijs haalt. Verkeersschool Breda biedt namelijk rijlessen van hoge kwaliteit aan. Wij hebben een erg hoog slagingspercentage, echter zie je dit niet terug in de prijzen die wij vragen. Wij bieden namelijk rijlessen van hoge kwaliteit aan voor zeer scherpe prijzen. Buiten dat bieden wij ook speciale pakketten aan. Hierbij kan je denken aan een cursus voor als je faalangst hebt en een spoedcursus. Met de spoedcursus kan jij je rijbewijs namelijk binnen 3 weken halen. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn als je het rijbewijs snel nodig hebt voor werk.

Bij verkeersschool Breda werken we met deskundige rij-instructeurs. Al onze instructeurs hebben veel geduld en enorm veel passie voor het vak. Dit is slechts een van de velen voordelen die wij aanbieden. Zo zorgen wij ervoor dat je in een nieuwe, comfortabele auto lest en dat er altijd tijd voor je is. Zo is het bij ons namelijk mogelijk om van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 21.00 te lessen. Buiten dat zijn wij zelfs op zaterdag geopend. Wij zijn dan geopend van 09.00 tot 18.00.

Verkeersschool Breda voor duidelijkheid

Rijlessen bij ons zorgt voor veel duidelijkheid. Wij werken namelijk met instructiekaarten, hierbij houden wij jouw voorderingen heel nauwkeurig bij. Dankzij de instructiekaart zie jij precies waar je al goed in bent en wat er nog beter moet. Hierdoor kunnen we er samen extra goed voor zorgen dat jou mindere punten verbeterd worden!

Leeftijd maakt voor ons niet uit. Of je nou jong of oud bent, wij zorgen er samen met jou voor dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Mocht je interesse hebben, dan is het natuurlijk mogelijk om contact met ons op te nemen. Contact met ons opnemen is mogelijk door het invulformulier op de website in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Theorie reserveren Rijschool machtigen

Rijschool Breda