Welkom op Rijschool Breda 076

Op Mijn CBR kun je je zaken regelen met het CBR. Eenvoudig en snel.

Je moet wel eerst inloggen met je eigen DigiD. Zorg voor voldoende beveiliging van je gegevens als je een openbare computer gebruikt. Ben je klaar? Vergeet dan niet uit te loggen.

Hoe werkt DigiD?

Je verlaat even Mijn CBR, en komt terecht op de website van DigiD. Na het inloggen met je persoonlijke DigiD kom je vanzelf weer terug bij Mijn CBR.

Heb je nog geen DigiD?

Vraag je DigiD aan op digid.nl. Gebruik nooit een DigiD van een ander, ook niet van je ouders, kinderen, broer of zus. Kun je geen DigiD aanvragen? Machtig je rijschool dan via dit formulier (voor het reserveren van een praktijkexamen of toets voor de personenauto). Je kunt een aanvraagformulier voor een theorie-examen opvragen via de klantenservice.

Hoe moet je je theorie examen reserveren

> Ga naar Mijn CBR en log in met DigiD.

> Kies ‘Theorie-examen reserveren’.

> Volg de instructies op het scherm.

> Je bepaalt voor welk voertuig je examen wilt doen, in welke taal, waar en wanneer.

> Zodra je alle gegevens hebt ingevuld, betaal je de kosten voor het examen direct online via iDEAL.

> Daarna ontvang je via e-mail de bevestiging van je aanvraag.

> Tip: noteer gelijk je examendatum in je agenda en zet een herinnering in je telefoon. Zo vergeet je je theorie-examen niet.

> Tip: je kunt op Mijn CBR altijd zien welke reservering je hebt gemaakt.

Let op!

> Om theorie-examen te mogen doen, heb je een geldig identiteitsbewijs nodig. Controleer of je die hebt vóórdat je je theorie-examen aanvraagt. Je moet ook in de gemeentelijke basisadministratie zijn ingeschreven.

> Wil je je examendatum veranderen? Dat kun je zelf online regelen via Mijn CBR. Je hebt daarvoor DigiD nodig. Is de examendatum al binnen een week? Dan kun je de datum nog wel veranderen, maar alleen als op een eerder moment nog plaats is. Heb je je examen aangevraagd via je rijschool, en wil je de datum veranderen? Neem dan contact op met je rijschool.

Theorie reserveren